ART Dual Xdirect DI-BOX

59,00 €
Modifikátor ceny variantu
Predajná cena po zľave
Predajná cena 59,00 €
Cena bez DPH 49,17 €
: 032020
 Späť na: Potrebné zvukové krabičky
Doprava Kuriér za 6,00 €
Doprava Osobný odber za 0,00 €

DUALXDirect poskytuje dva nezávislé vysoko kvalitné aktívne rozhranie, ktoré vám umožní pripojiť prístroje, linky, alebo úrovne reproduktora signály do mixéra alebo iné symetrickými vstupmi. 

Každý z vysokej impedancia 1/4 "a XLR vstupy (za predpokladu, cez" kombo "jacky) sú vyrovnávacej pamäte a prevedený veľmi nízka hlučnosť aktívnou elektronikou do ojedinelých, vyvážený výstupný signál nízkou impedanciou.

DUALXDirect má veľmi plochý a široký frekvenčný rozsah reakcie a zvládne vysokej úrovne signálu.

To dáva DUALXDirect veľmi čistý a neutrálny zvuk s širokú škálu zdrojov signálov a po dlhých signálnych behov vo vysokých hlučnom prostredí.

K zoslabenie vstupného signálu spínača umožňujú širokú škálu úrovne signálu a vstup THRU konektory umožňujú poklepaním z vášho signálneho reťazca. 

LIFT prepínače umožňujú úplne oddeliť vstup a výstup signálu dôvody, kedy je to vhodné, izolovať dva systémy, čím sa znižuje hučanie a pozemné slučky hluk.

DUALXDirect "je aktívny obvod je napájaný fantómovým napätím z výstupnej pripojenia alebo interné 9V batériou, keď externé napájanie nie je k dispozícii. 

Pri napájaní z batérie, to priťahuje menej ako 7,5 mA, ktorý by mal poskytnúť viac než 100 hodín prevádzky s novú batériu (doporučujeme alkalické). 

Ak je k dispozícii fantómové napájanie, potom sa DUALXDirect automaticky čerpe energiu z externého zdroja. 

Power On / OFF svieti viac tlmene, keď je prístroj napájaný z batérie, rozsvieti jasnejšie, keď beží cez fantómové napájanie, a je vypnutá, keď je prístroj neaktívny.